ÚJABB TAGINTÉZMÉNNYEL BŐVÜLHET A GYIÖK

Rövid időn belül új tagintézménnyel bővülhet a GYIÖK, ugyanis nemrégiben a Hunyadi Kollégium diákönkormányzata jelezte csatlakozási szándékát. A több, mint 200 férőhelyet biztosító városi kollégium már egy-két héten belül csatlakozhat szervezetünkhöz, mely azt jelentené, hogy a kollégium is delegálna képviselőket a GYIÖK-testületbe.

Az intézmény belépésével újabb tömegeket tudunk megszólítani rendezvényeink meghirdetésekor, illetve egy nagyobb célközönség számára tudunk a jövőben információval szolgálni. A kollégium csatlakozásának részletei még kidolgozás alatt vannak,tehát hogy a jövőben hány képviselővel képviseltetik magukat a testületünkben, illetve a belépés pontos dátuma még nem tisztázott. Azonban annyi biztos, hogy minden kérdésre napokon belül pontos válasz születik, melyről honlapunkra is felkerül a pontos tájékoztatás.

A legutóbbi intézmény, mely a GYIÖK-testülethez (újra)csatlakozott a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény volt, mely 2012 óta az ifjúsági alpolgármestert delegálhatja a szervezetbe. Az iskola évekkel ezelőtt már kijelölt képviselőket választás útján, azonban 2009-2012 között egy hosszabb szünet következett ebben.