MÉDIAKURZUST HIRDET A GYIÖK

Médiafórumot indít a GYIÖK, mindenki számára, akit érdekel a kommunikáció, a PR és/vagy a marketing.  A mai világban nagyon fontos az érvényesüléshez, hogy valaki megfelelően tudjon kommunikálni, hogy számára kedvezően jutassa érvényre gondolatait. Ehhez kínálunk most hatásos és ingyenes segítséget!

Dávid Edit, Kalocsa Város szóvivője, Szűcs Brigitta, sajtóreferens és Mike Szilvia, a Korona Rádió műsorvezetője, most egy minden kommunikációs területre kiterjedő, tartalmas és hasznos előadássorozatot hirdet a fiatalok számára. A program keretein belül megismerkedhettek az írott sajtó, a televíziózás és a rádiózás alapelveivel, annak megfelelő gyakorlásával. Amennyiben tetszik a dolog, akkor ingyenes, csoportos órákon vehettek részt fent említett szakmabeliek segítségével.

A médiafórumot a Közösségi Házban kezdjük. Várjuk minden általános iskola 7., és  8. osztályosának, valamit a középiskolák 1-3. évfolyamosainak jelentkezését e hét péntekéig, azaz február 8-ig.  Ne gondolkozz, élj a lehetőséggel! J

Segítség és bármilyen kérdés esetén fordulj ifjúsági referensünkhöz bizalommal!
Nemes Kata – referens.gyiokkalocsa@gmail.com

Töltsd ki a jelentkezési lapot ITT!