Vigyázz, kész sport! 2016.

Kedves sportolni vágyó fiatalok! 

Idén sem maradhat el a már hagyománnyá vált rendezvényünk. Bár többek között már a név sem a régi, igyekeztünk a régi struktúrát megtartani és egy kicsit továbbfejleszteni.

Az évek elteltével sajnos azt vettük észre, hogy a mindenki által ismert, becenevén csak "Sportnap"-ként emlegetett eseményünk felé való érdeklődés kezd alábbhagyni. A legidősebb és egykor legszeretettebb rendezvény felett ki kellett mondanunk az ítéletet: 2016. az újítás éve! Wink

Az idei évben azokra a sportágakra helyezzük a hangslyt, amelyek az egykori Sportnap gerincét adták. Igyekeztünk a diákság, illetve a fiatalok minden korosztályát megmozgató sportágakat megtartani, hisz az a célunk, hogy a tanulók örömmel jöjjenek rendezvényeinkre, ezért vagyunk!

Így esett választásunk az alábbi sportok megtartására:
-ovitorna

-gyerekfoci

-röplabda

-éjszakai foci.

 

Reméljük sikerül legalább olyan jóra megszerveni, mint az utóbbi évekbe, de a célunk, hogy minél jobb legyen! Nagy(obb) hangsúlyt fogunk például helyezni a díjazásra, mint eddig! Már ezért is megéri eljönni!

Az iskolákba már kiküldtük a nevezési lapokat, melyeket a képviselőknél találjátok. Éjszakai focira van lehetőség papíralapon, illetve online is nevezni! (az online felület az alábbi linkel érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoPPlpX8l7alWynI5Tuolu9oJK8WtS... )

 

Elérhetőségek:
gyiok.kalocsa@gmail.com

Mezey Gabriella, ifjúsági referens: 06/ 30 418 64 95

Kovács Bertilla, ifjúsági polgármester: 06/ 30 830 09 41

Helyszín: 
Kalocsa
Kategória: 
Rendezvény
Szervező: 
GYIÖK szervezés
Kezdődátum: 
2016 november 18, péntek
Záródátum: 
2016 november 19, szombat